Babka z dodatkiem pomarańczy, udekorowana pomadą oraz skórką pomarańczową
Tradycyjna babka o przekroju mozaiki jasno-ciemnej z dodatkiem kakao.
Klasyczna babka drożdżowa z dekoracją z pomady i orzechów włoskich
Tradycyjne paczki z dodatkiem marmolady z pomadą z wiórkami kokosowymi w wersji mini
Tradycyjne pączki nadziewane marmoladą, oblane pomadą.
Pączki nadziewane kremem typu ajerkoniak, udekorowane polewą czekoladową oraz pomadą.
Tradycyjny sernik pieczony na spodzie biszkoptowym, udekorowany pomadą.
Wybór drożdżówek na cieście półfrancuskim bądź drożdżowym z dodatkiem owoców sezonowych, masy makowej, masy serowej, kruszonki lub z pomadą.
Tradycyjna strucla makowa z ciasta drożdżowego, przełożona masą makową z dodatkiem bakalii oblany pomadą.
Tradycyjna strucla makowa z ciasta drożdzowego przełożona masą makową z bakaliami udekorowany kruszonką oraz pomadą.
Aromatyczne ciasto drożdżowe z dodatkiem owoców i kruszonki.
Ciasto jogurtowego z wiśniami i kruszonką, udekorowane pomadą
Tradycyjny jabłecznik na spodzie z ciasta kruchego z prażonymi jabłkami udekorowany kruszonką oraz pomadą.
Wytrawna wersja ciasta francuskiego idealna propozycja do barszczu
Szczegółowe składy surowcowe naszych produktów dostępne są w każdym sklepie.