Babka z dodatkiem pomarańczy, udekorowana pomadą oraz skórką pomarańczową
Klasyczna babka drożdżowa z dekoracją z pomady i orzechów włoskich
Sernik na cieście biszkoptowym kakaowym z wiśniami udekorowany kakaową kruszonką i cukrem pudrem
Tradycyjne pączki nadziewane marmoladą, oblane pomadą.
Tradycyjny sernik pieczony na spodzie biszkoptowym, udekorowany pomadą.
Wybór drożdżówek na cieście półfrancuskim bądź drożdżowym z dodatkiem owoców sezonowych, masy makowej, masy serowej, kruszonki lub z pomadą.
Gniazdka z ciasta parzonego, udekorowane pomadą
Grzebienie z dodatkiem marmolady, posypane cukrem
Babeczka biszkoptowo – tłuszczowa z dodatkiem czekoladek
Tradycyjna strucla makowa z ciasta drożdżowego, przełożona masą makową z dodatkiem bakalii oblany pomadą.
Tradycyjna strucla makowa z ciasta drożdzowego przełożona masą makową z bakaliami udekorowany kruszonką oraz pomadą.
Aromatyczne ciasto drożdżowe z dodatkiem owoców i kruszonki.
Ciasto jogurtowego z wiśniami i kruszonką, udekorowane pomadą
Tradycyjny jabłecznik na spodzie z ciasta kruchego z prażonymi jabłkami udekorowany kruszonką oraz pomadą.
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem marchwi, skórki pomarańczowej, rodzynek, cynamonu i imbiru, udekorowane białą polewą
Babka z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem masy percepanowej, udekorowana pomadą oraz płatkami migdałów 0,5KG
Ciasteczka drożdżowe z serem
Tradycyjne pączki z powidłami 0,08KG
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem wiśni, udekorowane polewą czekoladową 0,52 KG
Rogaliki półfrancuskie z powidłami śliwkowymi posypane cukrem
Szczegółowe składy surowcowe naszych produktów dostępne są w każdym sklepie.